Žedni EURO: Kako isprazniti frižider s pivom za tri minuta (VIDEO)

član osoblja upozorio je žedne predstavnike sedme sile da ne uzimaju više od dve boce po osobi, ali malo ko se pridržaao tog pravila pa je 500 flaša piva nestalo za manje od tri minuta

  • 0

Nekoliko rekorda oboreno je tokom nedavno završenog Evropskog fudbalskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj, ali ovih dana je na Internet procureo snimak jednog čiji akteri nisu bili fudbaleri nego sportski novinari, koji su za samo tri minuta uspeli da potpuno isprazne veliki frižider besplatnog piva koje im je obezbedio generalni sponzor Karlsberg.

Na početku snimka vidi se kako član osoblja otključava frižider i upozorava novinare da ne uzimaju više od dve boce po osobi. Ali, limita se niko nije pridržavao, frižider je ostao ispražnjen u neverovatnih tri minuta, iako u njega stane oko 500 flaša. Neki novinari trpali su i  po deset flaša u rančeve.

Na kraju snimka vidi se jedan novinar koji je zakasnio i stigao do frižidera kad je već bio ispražnjen. Problem je pokušao da reši otvaranjem drugog frižidera, ali u tome je morala da mu pomogne koleginica.

Kojom brzinom se ispraznio sledeći frižider možemo samo da nagađamo.

 

(Telegraf.rs/Izvor: Jutarnji.hr)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA