Da li nam je Jokić ovom zagonetnom izjavom upravo odgovorio na pitanje hoće li igrati za Srbiju narednog leta?

Centar Denvera želi dodatno da napreduje i planira ozbiljno da trenira tokom letnje pauze kako bi ojačao i poboljšao svoje telo

  • 24

Nikola Jokić je maestralnom partijom završio izuzetno uspešnu sezonu u NBA ligi gde je bio verovatno košarkaš koji je najviše napredovao u odnosu na prethodnu sezonu.

Posle utakmice sa Oklahomom, Jokić je pričao o svojim planovima za budućnost, pre svega za naredno leto. Centar naše reprezentacije već razmišlja o tome kako može dodatno da napreduje, a pre svega kako da dodatno poboljša svoje telo.

>>> NESTVARNA PARTIJA JOKIĆA ZA KRAJ: Samo je Šek pre njega imao ovakve brojke, uništio je Oklahomu! (VIDEO)

Na kraju sezone ići ću na raugovor sa glavnim čovekom za snagu i trening Stivom Hesom i Felipeom Ajhenbergerom, ako bih video kako da dodatno poboljšam svoje telo i šta treba da radim da bih u tome uspeo.

Prethodne sezone Jokić je imao malo vremena za odmor, jer je gotovo čitavo leto proveo sa reprezentacijom Srbije, kojoj je na kraju pomogao da se domogne srebrne medalje u Riju.

Za sada Jokić nije pričao ništa na tu temu, a ovoga puta je prvi put rekao bilo šta. Iako ne direktno, između redova bi se mogao naslutiti odgovor.

- Samo želim da dodatno napredujem, Mislim da sam prošlog leta napravio dobar posao. Imao sam bolju sezonu nego prošle godine, tako da želim da uradim istu stvar i ovog leta - rekao je Jokić, nakon što je uvod u izjavu bilo upravo to da nije imao mnogo vremena za odmor zbog reprezentativnih obaveza.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    13. april 2017 | 13:57

    Ako odustane ne mora nikada ni da igra.Šta se mi onda i radujemo njegovim uspesima ako to ne kruniše igrama u reprezentaciji.Evo ja sebično razmišljam i boli me baš uvo šta ko misli o tome.Radujem se njegovim uspesima ako će na kraju da to kruniše onim što mene čini srećnim a to je igranje za Srbiju.Ako neće baš me zabole (uvo) za njegove partije u Denveru.Šta ja imam od toga što je on za Denver super,što njima donosi pobede..mene Denver ne zanima a ni Jokić kao nba zvezda.Mene zanima samo ono što mene čini srećnim a to je uspeh Srbije,moje zemlje.Evo sebičan sam,bezobrazan ali baš me briga šta ko misli.Srbija ispred svega!

  • Aleksandar

    13. april 2017 | 13:00

    Pre par meseci je nagovestio da mu ne bi bilo prijatno da igra u Turskoj zbog dešavanja u toj zemlji.Tako da možda treba tražiti razloge i u toj činjenici.Voleo bih da me demantuje i uživam u čarolijama Teodosić-Jokić.

  • Aleksa

    13. april 2017 | 14:04

    Pa on zavrsava sezonu u NBA ove nedelje,Denver ne igra plej of tako da ima vremena i za odmor i za reprezentaciju,sve je na njemu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA