≫ 

Njukaslu nije pomogla Mitrovićeva asistencija: Srbin imao neprijatnu situaciju na poluvremenu, napala ga dva fudbalera (VIDEO)

Njukasl je propustio priliku da slavi protiv Lidsa, a srpski fudbaler je pored asistencije imao i neprijatnu situaciju na kraju prvog poluvremena

  • 7

Fudbaleri Njukasla bili su putu da nekoliko kola pre kraja obezbede momentalni povratak u Premijer ligu, ali propustili su u bukvalno poslednjim sekundama meča da savladaju Lids, koji je u 95. minutu došao do 1:1.

Svrake su u 42. kolu Čempionšipa vodili protiv Lidsa na Sent Džejms Parku od 67. minuta, kada je Laskeles postigao gol na asistenciju Aleksandra Mitrovića. Ipak, u 5. minutu nadoknade Lids je uspeo da dođe do veoma važnog boda, koji im znači u borbi za plej-of.

Njukasl je imao šansu da posle ovog kola pobegne Hadersfildu na 10 bodova prednosti (uz utakmicu više), četiri kola pre kraja. Lids verovatno po pruženoj igri nije ni zaslužio izjednačenje, ali je odbrana Njukasla smušeno reagovala u poslednjem minutu sudijske nadoknade i omogućila im je da izjednače.

All Goals HD - Newcastle United 1-0 Leeds... by nammakudla

Chris Wood Last Minute Goal HD - Newcastle... by taftadarka2016

>>> Mitrović: Benitez me promenio, mnogo sam mirniji

Inače, Mitrović je u svom stilu iskazao svoj prepoznatljivi temperament, a to se očigledno nije svidelo fudbalerima Lidsa, koji su ga okružili na izlasku sa terena na kraju poluvremena. Njih dvojica, Kajl Bartli i Pontus Janson.

Sudeći po gestikulaciji, delovalo je kao da žele da razjasne neke stvari s njim izvan stadiona posle meča. Međutim, Mitrović je samo okrenuo glavu u pravcu koji su pokazivali i nastavio da hoda pored njih.

Mora se reći da je Mitrović pametno postupio, a i to je jedan od dokaz koliko je sazreo, jer bi vruće glave u prošlosti verovatno odmah krenuo u sukob, a zatim i dobio ozbiljnu kaznu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA