≫ 

Direktor Brodarca davio omladinca Čukaričkog?

Stefan Radić otkrio je da se na poluvremenu meča između omladinaca Brodarca i Čukaričkog dogodio incident

  • 8

U senci superligaškog fudbala, u Omladinskoj ligi Srbije, gde se odvija neverovatna borba za prvo mesto između vodećeg Brodarca i Crvene zvezde, koja je na drugom mestu. Upravo zbog male razlike ovih dana su povišene tenzije kada ovi klubovi igraju utakmice.

Sudeći prema izveštajima i izjavama aktera meča Brodarac - Čukarički, na toj utakmici viđena je skandalozna scena. Naime, reprezentativni bek Čukaričko, Sava Radić dao je izjavu za MocartSport u kojoj je rekao i da je fizički napadnut na poluvremenu.

- Naš golman je sudiji rekao da je u jednoj situaciji da nije bio ofsad, a onda je čovek, mislim da je to direktor Brodarca Lita (Dragan Ilić), skočio kraj aut linije i počeo da viče: ''Beži bre magare jedno''. Pošto igram desnog beka i bio sam blizu, rekao sam mu da mi ne vređa saigrače. Dobio sam žuti karton zbog toga.

Nakon toga Radić je nastavio sa opisivanjem događaja na poluvremenu i rekao da je čak došlo i do fizičkog kontakta.

- Na poluvremenu me moj trener zove, prilazim, nisam ništa očekivao, da vidim samo u čemu je problem. A on mi se (Dragan Ilić) onda unosi u lice, hvata me za gušu, za vilicu, i kaže: ’Šta je bilo čupavi?’. Možda je hteo da reagujem i dobijem drugi žuti, odnosno crveni karton. Ostao sam hladnokrvan i tu se završilo.

Ipak, na kraju su tenzije smanjene, a čelnik Brodarca se očigledno smirio i pokajao.

Početkom drugog poluvremena mi je pružio ruku dok sam izlazio na teren - rekao je Radić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LS

    15. april 2017 | 22:51

    Vazi. Nadam se da ce Brodarac biti prvi i otici u LS i pored pritiska koji se vrsi od strane Zvezde, Cukarickog i Partizana.

  • Nindza

    15. april 2017 | 23:43

    VI STE NASE OCI I NAS GLAS!!!!! ZIVELA SRBIJA!!??!

  • NnmmG

    16. april 2017 | 08:27

    Pa, zar nije Kokeza, tata Brodarca???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA