Fudbalski zemljotres u Moskvi: Velika pobeda Spartaka i koreografija Fratrije o kojoj priča Evropa! (VIDEO)

Fantastična utakmica na "Otkritje Areni"

  • 23

Moskva i ruski fudbal mogu da budu ponosni na to kakav fudbal, kakve navijače i kakvu atmosferu imaju!

Svetski!

Spektakularan derbi odigrali su moskovski Spartak i Zenit, u fantastičnom ambijentu "Otkritje Arene", završen pobedom domaćeg tima koji je tako sedam kola pre kraja stekao velikih deset bodova više od prvog pratioca CSKA i 11 od Zenita.

Rezultat je bio 2:1. Ekstremno uzbudljivih 2:1...

Utakmica nije ni počela, a već je bilo materijala za prepričavanje, zahvaljujući navijačima Spartaka i njihovoj koreografiji od koje zastaje dah.

Na terenu, Spartak je mnogo bolju igru u prvom poluvremenu krunisao preko Holanđanina Kvinsija Promesa, kasnije će se ispostaviti igrača utakmice. Ne samo zbog gola, Spartak je u prvom delu igre ostavio daleko bolji utisak, ali se sve promenilo po izlasku ekipa iz svlačionica.

Zenit je zaigrao sa mnogo više energije, izjednačio preko Dzjube i delovalo je tada da je bliži pobedi, ali Promes je u nedelju bio neverovatan. Holanđanin je sve vreme mučio odbranu Zenita, a iako pod konstantnim pritiskom, u 80. minutu uspeo je da se otrgne "zagrljaja" čuvara, odigra ka Semedovu, a ovaj postigne gol za pobedu, možda i titule vredan!

Tragičar utakmice je robustni napadač gostiju Artjom Dzjuba koji je u samoj završnici prebacio čitav gol sa pet metara?! Bio je to trenutak velikog olakšanja za navijače Moskovljana i momenat kada je Arena zagrmela u šampionskom maniru.

Podsetimo, Spartak čeka na titulu 16 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA