Legenda Engleske ispada u drugu ligu Španije, i to uz najluđi ples kom se smeje cela Evropa (VIDEO)

Fudbalska Evropa se smeje plesu Tonija Adamsa

  • 1

Fudbaleri Granade izgubili su od Selte sa 3:0 na debiju trenera Tonija Adamsa, koji je bio predmet podsmeha prošle nedelje.

Čuveni štoper Engleske i Arsenala na treningu je prikazao neobične metode koje su više podsećale na neki nezgrapni ples, a igrači su ga nemo posmatrali ne shvatajući šta zapravo želi od njih.

Na utakmici, nije Granada imala šta da traži protiv stabilne Selte, pa je selidba u Segundu praktično neminovnost, ekipa je pretposlednja sa 20 bodova, Leganes koji je prvi bezbedan ima 27. Toniju se doduše ima malo šta zameriti, tek je na početku i dovoljno je pogledati šta rade njegovi igrači...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MICHO

    17. april 2017 | 08:24

    Mozda je to nekome smesno ali ko god je trener i bori se za rezultat razume da Tony Adams u poodmaklim godinama na praktican nacin hoce da pokaze igrachima kako da se pomeraju u bloku na praktican nacin jer hoce da se kao ekipa pomeraju gore dole levo desno.Zelim mu sve najbolje al dzaba mu sva demonstracija ako nema igrache da to isprate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA