≫ 

Rusi postavili domaći zadatak Evropi: Posle moćnog uvoda, žestoka i zahtevna koreografija kojom je isprozivan Zenit! (FOTO)

Sjajna koreografija Fratrije obeležila derbi

  • 5

Navijači moskovskog Spartaka imali su dve velike koreografije na utakmici protiv Zenita.

Spartak je slavio sa 2:1, grabi ka tituli prvaka Rusije koja se čeka u redovima crveno-belih čak 16 godina, a duel su obeležile dve koreografije. Na prvoj je veličana Moskva kao prestonica i grad novih šampiona, a na drugoj je prikazana tuga koja će vladati u Piteru, odnosno Sankt Peterburgu, odakle je Zenit.

Navijači Zenita prikazani su kao ranjeni mornari, a onda je povučen transparent sa natpisom "U Piteru tuga", koji je zapravo prekrivao crveno-belu vojsku koja ih je savladala. Uz to, zastava Zenita je pretvorena u belu koja simbolizuje predaju.

Takođe, prikazan je i trener Mirčea Lučesku sa suzama.

Koreografije su podsetile na neke od najzahtevnijih kojima su Delije vične, a nedavno su upravo srpska grupa i Fratrija napravile zajedničku žurku, na prijateljskom meču na stadionu Rajko Mitić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    17. april 2017 | 09:51

    Bolesnici.

  • Partizan najtrofejni SRBSKI klub 92' a ko ste vi?

    17. april 2017 | 10:58

    Ovo nije teska koregrafija infomisite se pre nego sto lupite,ovo je obicna velika setalica i to je to,prave koreografije se mogu videti u brazilu argentini pa cak i u kini,kada je svaki navijac odgovoran za deo koregrafije kada iz hiljada kartina spaja se u jednu celinu i tada je to vrh ovo je samo prosek i nista vise

  • Hzv1950

    17. april 2017 | 11:04

    Eeee kad smo mi Torcida Split radili i radimo koreografije, neka se ugledaju na nas a ne mi na njih ( npr 100 god Hajduka) . A ruku na srce ima puno boljih koreografije npr navijaci Borusije Dortmund itd. A Rusi osamdesetih nisu znali sta je baklja niti su organizovano navijali tj nije ni bilo navijackih grupa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA