≫ 

SRBIJA BEZ JOKIĆA NA EP: Denver šokirao Saleta Đorđevića i sve navijače (VIDEO)

Klub srpskog centra ima drugačije planove za njega tokom leta od igranja u reprezentaciji

  • 94

Nikola Jokić je ove sezone eksplodirao u Denveru i postao je jedan od najboljih centara lige. Mnogi u Srbiji oduševljeno su pratili kako se Jokić poigrava sa nekim od najvećih zvezda NBA lige, i maštali kako će izgledati kada takve partije bude imao u dresu Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

>>> Otpišite centra, budite Sale Đorđević: Nema mesta na spisku za svih 7!

Međutim, usledio je pravi šok za sve navijače u našoj zemlji, kada je njegov menadžer Miško Ražnatović, gostujući na televiziji Pink rekao da Denver ne želi da ga pusti da igra za reprezentaciju predstojećeg leta i da imaju druge planove za njega.

- Dosta toga se promenilo u međuvremenu, oni žele da on leto provede na drugačiji način. Pre nego što se vrati u zemlju Nikola će razgovarti s njima kako bi dobio zeleno svetlo da igra za reprezentaciju. Sporno je samo ovo leto, narednih 5-10 nije sigurno, ali ovo im je bitno - rekao je Ražnatović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jokić je prošlog leta bio jedan od ključnih igrača Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a potom je dao važan doprinos u osvajanju srebrne medalje u Rio de Žaneiru.

- Oni smatraju da bi on morao da popravi neke stvari kako bi uveo ekipu u plej-of. On je postao apsolutno najvažniji igrač tima. Govorimo pre svega o fizičkoj spremi, koja mu definitivno nedostaje, a to ne bi mogao da uradi u slučaju da se odazove pozivu reprezentaciji Srbije. On ima veliku želju da igra, ali videćemo šta će se dogoditi - dodao je Ražnatović.

Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

Pogledajte i njegovo gostovanje u jutarnjem programu Pinka, a na 9.55 možete da vidite i kada priča o Jokiću i odluci Denvera:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    17. april 2017 | 11:09

    Zašto onda njihovim igračima dozvoljavaju da igraju za reprezentaciju a ne prave nikave klauzule.... Nego se ovako pribojavaju da se u svetu ne napravi reprezentacija kao pre koja ih može dobiti... Oni ograničavaju osnovna ljudska prava sa tim...

  • Uroš

    17. april 2017 | 11:08

    Opet ista prica od čoveka koji je rak rana srpske košarke zajedno sa cokijem,čoveka kome je samo lova važna i koji vedri srpskom košarkom a nema nikog da im stane na putu uništenja košarke jer kako kaže njegov kompanjon može im se.

  • Tantor

    17. april 2017 | 12:24

    Posle vam je Marjanovic kriv a ne odakle vetar duva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA