Bane na udaru Rusa zbog partije u derbiju: Dobija milione i sramoti se, kao da igra u beloruskoj ligi!

Posle Čelsija, Bane trpi kritike i u Zenitu

  • 2

Nekadašnji ruski fudbaler Sergej Gorlukovič, osvajač Olimpijskih igara 1988 i tri titule ruskog šampionata sa moskovskim Spartakom, nije imao lepe reči za igru Branislava Ivanovića u derbiju.

Spartak je pobedio Zenit sa 2:1, a Ivanović je bio daleko od svog renomea. Zbog toga, našao se na udaru Gorlukoviča.

- Nažalost, dogodilo se da se klub sa velikim budžetom i mogućnostima transformiše u prosečni tim. Ovo je nečuveno, kakav skup ljudi! A o Branislavu Ivanoviću bih radije ćutao... Čovek dobija milionski novac i bilo bi bolje da uradi nešto na terenu! Nema potrebe da se sramoti, ovo je zapravo prvenstvo Rusije, a ne Belorusije - oštar je bio Gorlukovič.

Ivanović je u prvom poluvremenu inače poklonio loptu Spartaku za kontru, ali je imao sreću da se na kraju Promes nije najbolje snašao. Nije blistao ni prilikom prekida, pa je ostavio loš utisak.

- Teško je  objasniti šta se dogodilo, imali smo dobar početak drugog poluvremena i morali smo više. Trener Lučesku je bio nervozan, želi da u svakom trenutku njegove ideje budu sprovedene u delo na terenu - rekao je Ivanović nakon meča.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuzman

    17. april 2017 | 12:49

    Gledao citavu utakmicu Prvo Bane je igrao solidno nije bio nista gori od ostatka tima Delija sam I sad vidim da bi spartak mogao Zvezdu da dobije 3:0 da igra ozbiljno I da je u punom sastavu Ja lepsu utakmicu nisam gledao odavno a fudbal pratim dosta dugo Spartakom sam odusevljen igraju prelep fudbal Uglavnom ruska liga je za 3176 stepenica iznad ove nase

  • Cibi

    17. april 2017 | 13:31

    Video Konte da je rupcaga nevidjena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA