≫ 

Partizanov junak Tavamba o pesmi Grobara: Hvala im, već ih puštam na telefonu

Kamerunac oduševljen epilogom derbija, svojom igrom, golom, Grobarima...

  • 6

Kamerunac Leandre Tavamba zasijao je u pravom trenutku, odigrao je za "desetku" i uz Leonarda bio najjača karika Partizanove mašinerije na "Marakani" protiv Crvene zvezde.

Jedan gol, gomilu dobijenih duela i odigravanja "ugradio" je snažni Tavamba u pobedu (3:1) koja je crno-bele uvela u egal trku za titulu sa Zvezdom.

"Tavamba, Tavamba, Tavamba, ti ne znaš da volim te ja", grmeli su Grobari opijeni partijom definitivno njihovog novog ljubimca...

Kamerunac, u neverici, naravno, nije mogao da ostane imun na dobre vibracije sa "juga".

- Čuo sam da mi pevaju, srećan sam zbog toga i evo, sada to slušam na teleofonu - sa "kezom" od uva do uva Tavamba je objasnio novinarima šta mu je zaokupiralo pažnju kroz slušalice.

- To je nešto posebno za mene, pogotovo štu su mi pevali na derbiju, jer je to najvažnija utakmica u srpskom fudbalu, a i prva je u plej-ofu i važno je bilo pobediti zbog motivacije. Važno je da su me navijači prihvatili i da su srećni što sam ovde i što sam im doneo radost. Nadam se da možemo nastaviti u ovom ritmu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

O utakmici...

- Veoma sam srećan, jer ne samo da smo pobedili, nego smo i igrali fudbal. Takođe, drago mi je zbog pobede jer nas je to približilo Zvezdi i sada možemo da se nastavimo da se borimo za titulu.

O golu...

- Gol mi je u neku ruku satisfakcija, jer sam u poslednjih nekoliko utakmica igrao dobro, ali nisam uspevao da dam gol što je nezgodno jer igram na poziciji napadača. Srećan sam i što sam mojim golom pomogao timu da pobedi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nk krcun idea fmp2

    18. april 2017 | 23:50

    Titan razgrnuo boraniju i ugasio nk krcun

  • Crnogorac

    18. april 2017 | 22:56

    Tawamba voli te Živac Žika :-))

  • pfc fontana

    18. april 2017 | 22:30

    tawamba tawamba ti neznas da VOLIM TE ja...100x puta;)JAKO I TI I TI....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA