≫ 

OBESIO SE U ZATVORU: Bivši igrač Nju Inglanda izvršio samoubistvo, čuvari su zatekli užasan prizor u ćeliji

Aron Ernandez je bio osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva, a u ranim jutarnjim časovima oduzeo je sebi život

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Američki sport potresla je užasna vest iz zatvora u Masačusetsu, gde je bivši NFL igrač Nju Ingland Petriotsa, Aron Ernandez (27) počinio samoubistvo. On je bio osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva Odina Lojda iz 2013. godine, koji je bio dečko sestre njegove verenice, Šejne Dženkins.

Čelnici zatvora rekli su da je Ernandez pronađen mrtav u svojoj ćeliji i da je izvršio samoubistvo vešanjem o čaršaf, koji je vezao za prozor ćelije.

On je bio sam u ćeliji, koja je imala maksimalan stepen zažtite, naveli su čelnici zatvora, a Ernandez je iznutra blokirao vrata različitim predmetima, kako bi sprečio obezbeđenje da uđe i onemogući ga u suicidu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nije pronađeno nikakvo oproštajno pismo, a takođe je među zvaničnicima zatvora istaknuto da nije postojala bojazan da Ernandez razmišlja o samoubistvu i da bi u suprotnom bio premešten u jedinicu za mentalno zdravlje.

Samo nekoliko nedelja ranije Ernandez je oslobođen za dvostruko ubistvo za koje su ga takođe teretile vlasti SAD. Ipak, dokazalo se da je u tom slučaju nevin, ali je svakako već bio osuđen na doživotnu robiju bez mogućnosti pomilovanja zbog drugog ubistva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA