ŠTA TO RADIŠ IKERE? Sara Kasiljasu slala poljupce, a on njoj... (VIDEO)

Golman i voditeljka se dugo porukama "nalazili" u emisiji u kojoj su oboje bili prisutni potvrdivši da ljubav među budućim supružnicima cveta

  • 0

Super popularna španska emisija "Punto Pelota" imala je u subotu uveče retku priliku da ugosti celu špansku reprezentaciju koja je bila u studiju sa peharom šampiona Evrope, a internetom je počela da kruži scena gde kamermani u isto vreme hvataju u sms dopisivanju najboljeg golmana današnjice Ikera Kasiljasa i njegove devojke Sare Karbonero, inače jedne od voditeljki ove emisije.

Sve bi možda i prošlo neopaženo da u jednom trenutku Sara nije poslala poljupce svom "golmanu", a on joj uzvratio na čudan način. Kao da je želeo da joj ukaže na oralni seks... Prosudite sami da li je bilo tako ili ga je možda nešto nažuljalo u ustima.

Kako god, španskim medijima je bilo simpatično što su se dvoje golupčića dugo tražili telefonima u emisiji, Iker nije znao gde mu je draga smeštena, pa su pokušali sms komunikacijom da olakšaju sebi prepoznavanje.

Ako niste zali, Iker i Sara će se ovog meseca venčati u Madridu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA