≫ 

Milutinov odličan u pobedi Olimpijakosa nad Efesom! (VIDEO)

Srpski centar ostvario najbolji indeks korisnosti u pobedničkoj ekipi

  • 4

Košarkaši Olimpijakosa poveli su u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige protiv Anadolu Efesa posle trijumfa koji nijednog trenutka nije dolazio u pitanje u dvorani "Mira i Prijateljstva", rezultatom 87:72.

Veoma važan doprinos pobedi ekipe Janisa Sfeiropulosa dao je srpski centar Nikola Milutinov sa 11 poena, 7 skokova i 2 asistencije, za indeks 20, najveći u pobedničkom sastavu.

Olimpijakos je prepoznatljivom čvrstom odbranom i raznovrsnim napadom od starta krenuo da gradi vođstvo koje nije ispuštao nijednog trenutka.

Do poluvremena bilo je 11 razlike, na kraju treće deonice velikih 17 poena, i jasno je bilo da tim Velimira Perasovića nema šta da traži u prvoj utakmici doigravanja za plasman na završni turnir.

Prijatno je iznenadio Vangelis Mandzaris sa 14 poena (4/8 za tri), a sem njega i Milutinova "dvocifreni" su bili Printezis sa 11, Grin sa 13 i Spanulis sa 10 poena.

Na drugoj strani, bolji od ostalih bili su Tajler Hanikat sa 17 poena i Tomas Ertel koji se zaustavio na 14.

Naredni meč takođe se igra u Atini.

U Madridu, Real je poveo 1:0 u seriji protiv Darušafake, pred novi meč koji se takođe igra u španskoj prestonici.

Rezultat je bio 83:75.

Madriđane je do pobede predvodio sjajni Serhio Ljulj sa 23 poena i 6 asistencija, a drugi i preostali "dvocifreni" bio je Gustavo Ajon koji je upisao 14 poena.

U ekipi koja je eliminisala Zvezdu na poslednjem stepeniku pred Top 8, Vonamejker je ponovo bio najbolji sa 21 poenom, a pratio ga je Kliburn sa 15.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris.

    20. april 2017 | 00:26

    Smesno ovaj kosarkas je jedva prosecan a i cini se odbio je repku prosle godine . Bio je na siri spisak i po inteligenciji i po kvalitetu ne zasluzuje ni na sirem spisku da bude.

  • Miloje Bubanja

    19. april 2017 | 22:30

    imamo i Jelovca Stevana i Milutinova umesto Markovica i Jokica, aumesto bircevica ubaciti nekog.. pomozite mi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA