Bekam u Vimbldonu

Iza bračnog para Bekam sedeo je legendarni Rod Lejver, poslednji teniser koji je uspeo da osvoji četiri uzastopna gren slem turnira

  • 0

Nekada velika zvezda engleskog fudbala, danas fudbaler ekipe Galaksi iz Los Anđelesa, pronašao je nekoliko sati kako bi u Londonu bio svedok možda i istorijskog uspeha Endija Mareja. Dejvid Bekam i njegova supruga prisustvovali su finalu muškog singla na "Sveengleskom kroket i tenis klubu". Iza bračnog para Bekam vidi se i legendarni Rod Lejver, poslednji teniser koji je uspeo da osvoji sva četiri gren slem turnira zaredom.

Marej i novo-stari najbolji teniser sveta Rodžer Federer igraju meč za istoriju. Prvo, ukoliko bude slavio Škotlanđanin, biće to prvi Ostrvljanin koji je pobedio na Vimbldonu posle 1936. godine. S druge strane, iskusni Švajcarac ima priliku da sedmi put podigne najprestižniji teniski pehar, čime bi se izjednačio sa Pitom Samprasom, ali i Vilijamom Renšouom, koji je u 19. veku vladao ovom travom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA