CSKA dovodi Nilmara iz Viljareala

Moskovski klub ponudio je "žutoj podmornici" osam miliona evra na ime obeštećenja, a brazilskom napadaču 2,5 miliona evra po sezoni

  • 0

Posle teške povrede Tomaša Necida, moskovski CSKA je u potrazi za kvalitetnim napadačem. Izbor je pao na brazilskog golgetera Nilmara it Viljareala.

Navodno je moskovski klub već utanačaio detalje transfera sa Špancima, a ostaje još samo da Nilmar prihvati uslove. CSKA je ponudio "žutoj podmornici" osam miliona evra za Brazilca, što su Španci prihvatili jer je sada svaki evro bitan posle šokantnog ispadanja u drugu ligu. Što se tiče Nilmara, pred njega je na sto stavljen ugovor vredan 2,5 miliona evra po sezoni, ali nije poznato na koliko sezona Moskovljani žele Brazilca.

Pored CSKA, interesovanje za Nilmara pokazao je i klub iz njegove domovine - Internasional iz Porto Alegrea. Oni su nedavno doveli Dijega Forlana, na raspolaganju imaju i brazilskog reprezentativca Leandra Damijaoa, pa bi dolaskom Nilmara stvorili paklen napadački trio, kakav nema niko u Brazilu. Sada je sve na Nilmaru...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA