≫ 

Piksi zasenio prebogate rivale, prvi je u Kini posle preokreta!

Piksi je posle titule japanskog cara spreman za nove podvige u Kini

  • 4

Dragan Stojković Piksi prvi je u Kini sa Gvangžu RiF, posle pobede nad Đangsuom sa 2:1.

Iako su domaćini poveli preko Tešeire, nekadašnje zvezde Šahtjora, Piksi je odgovorio preko Zahavija u 62. i 77. minutu,

Nije bilo lako na ovom gostovanju, motivisani domaćin sa bivšim reprezentativcem Južne Koreje, Čoijem Jong-soom, na mestu kormilara uspeo je da povede, ali je naš 52-godišnji stručnjak uspeo da nadmudri devet godina mlađeg dvostrukog učesnika Mundijala.

Gvangžu je ostao neporažen, a lider je sa 16 bodova iz šest mečeva. Ima tri boda više od Gvangžu Evergrandea, ekipe koja brani titiulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1989

    21. april 2017 | 16:50

    Piksi Car.Steta morao je da ode, zbog ove nase navijacko placenicke bagre

  • sever

    21. april 2017 | 22:29

    Svaki malo bolji poznavalac fudbala, od Vardara do Triglava, reci ce da je Piksi najbolji fudbaler bivse Jugoslavije. Razgovarao sam i sa navijacima Hajduka, Partizana, Dinama, Sarajeva, Zelje...i svi se apsolutno slazu. Govorim o normalnim neopterecenim ljudima. A to sto su ga oterali narkodileri sa zvezdinog severa, nakon sto je uzeo dve titule i dva puta igrao Ligu Evrope, dovoljno govori gde je jedan o kljucnih problema tragedije koja je pogodila nekada najveci klub jugoistocne Evrope. Bitno je da oni brane Terzica i mojkovackog cobana.

  • Bane Lazarevac

    22. april 2017 | 01:45

    Svaka čast za Piksija i Žareta Ðurovića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA