Juventus odbio Bajernovih 10 miliona evra za Pirla

Bavarci ozbiljno zagrizli za plejmejkera Stare dame i azura i spremaju bogatiju ponudu

  • 0

Nemački gigant Bajern odlučan je u nameri da naredne sezone vrati primat u Bundesligi i prekine dominaciju Dortmunda. Posle dovođenja hrvatskog napadača Marija Mandžukića, Bavarci su odlučili da pojačaju i sredinu terena, a prvi na listi želja je mozak italijanske reprezentacije Andrea Pirlo.

Ovu informaciju preneo je tiražni nemački Bild, pozivajući se na izvore iz Italije. Ugledni listovi Korijere de la sera i Gazeta delo sport saznaju da je Bajern poslao zvaničnu ponudu Juventusu od deset miliona evra, koju su čelnici Stare dame odbili, pa se sad čeka da li će Bavarci povećati ponudu.

Bild napominje da je glavna boljka Bajerna upravo centralni vezni igrač sa preciznim pasom, koji bi pritom mogao i da preuzme ulogu vođe ekipe na terenu. Pored Pirla, Bavarci su zainteresovani i za Klaudija Markizija, pa ne bi bilo iznenađenje da ovog leta dvojica "azura" pređu sa Juventusovog stadiona na Alijancarenu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA