"MAŽIĆU, USTAŠO": Skandalozni povici Grobara za najboljeg srpskog arbitra! (VIDEO)

Navijači Partizana vređali glavnog sudiju posle pobede crno-belih nad Vojvodinom

  • 28
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Odmah po završetku utakmice Partizan - Vojvodina (1:0) na stadionu u Humskoj, navijači domaće ekipe uputili su uvrede sudiji Miloradu Mažiću.

>>> PREKID MEČA PARTIZAN - VOJVODINA: Mažić je zbog Grobara morao da povuče ovaj potez! (VIDEO)

Najbolji srpski sudija dobro je odradio posao sa pomoćnicima, ali je u 69. minutu bio prinuđen da prekine meč zbog uvredljivih povika Grobara na račun gosziju iz Novog Sada.

I nakon toga je moglo da se čuje "Mažiću, ustašo", a ponovo se to začulo sa tribina u momentima kada je arbitar zajedno sa pomoćnicima ulazio u tunel.

Pogledajte tu situaciju:

>>> Grobari zapalili Jug: Ovakva scena dugo nije viđena u Humskoj, a sve je pratila dobro poznata pesma (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stradko87

    22. april 2017 | 20:00

    Sudija kog najvise postuju u Evropi za ovu "stoku" u Srbiji je ustasa. Niko nam ne treba. Mi smo sami sebi dovoljni!

  • Mateus i Bojan Radovanovic

    22. april 2017 | 20:43

    Ne vredjaju ga vec mu skandiraju posto znaju da je njihov i da im jedm doneo puno titula za vreme Tole-Ramadani vladavine...odaju mu pocast uz secanje na partizanove legende iz NDH Bobeka, Glasera, Rupnika, Cajkovskog, Matekala i najcuvenijeg predsednika JSD Franju Tudjmana.

  • Partizanovac

    22. april 2017 | 19:49

    Ovo je VELIKA sramota. Oduvek sam se ograđivao od "Grobara" jer ih nikad nisam smatrao pravim navijačima, ali danas su mi se definitivno zgadili. Ovo nije stav i ovo nisu povici koje bi pravi navijač Partizana ikad izrekao na nečiji račun. Ovaj čovek je veliki navijač Partizana, potiče iz grada koji je uvek bio crno beli, a sve i da nije tako niko nema pravo da viče ovakve brutalne uvrede. Treba sve ove "navijače" (čitaj kriminalce - huligane) da bude sramota ako uopšte znaju za istu jer je njihov životni uspeh da vise na tribinama kao majmuni, a ovaj čovek je godinama radio da bi bio ovde gde je sada. Zbog teške povrede je ranije završio fudbalsku karijeru, ali nije odustajao pored svih loših prognoza i došao među najboljih 10 sudija sveta. I onda neka banda nabildovanih likova leči komplekse na njemu. Sramota, ali ovo je nažalost slika i prilika "države" u kojoj živimo. Nadam se da će doći dan kad će "Grobari" i sve "navijačke" grupe biti zabranjeni, kad će normalni ljudi moći da idu na stadion da uživaju u fudbalu i da bez straha vode svoju decu i da ih tako uče pravoj ljubavi prema crno beloj boji, a ne da "navijaju" za pare i da budu huligani i kriminalci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA