Plavšićev prvi gol protiv Napretka je poništen, a on je o tome rekao: Bog me nagradio! (VIDEO)

Zvezdin fudbaler lično ne misli da je bilo ofsajda

  • 15

Srđan Plavšić je postigao drugi gol za Crvenu zvezdu na teškom gostovanju u Kruševcu protiv Napretka, koji je savladan rezultatom 2:1.

U meču punom tenzije Zvezda je slavila u drugom delu igre golovima Gelora Kange iz penala u 59. minutu, isti igrač sjajno je asistirao za pogodak Plavšića u 76, dok je poraz Napretka ublažio Aleksa Vukanović u poslednjim sekundama.

>>> TRESLA SE SVLAČIONICA: Zvezdini igrači slavili kao da su već osvojili titulu! (VIDEO)

-  Najvažnije je da smo osvojili nova tri boda, po to smo i došli. Držimo konce u svojim rukama, fokusirani smo na to da zabeležimo sve trijumfe do kraja sezone i da pobedama ne dozvolimo da trofej ode iz naše kuće. Jako sam srećan i zadovoljan što smo uspeli na ovako teškom gostovanju da pobedimo i zadovoljni se vraćamo u Beograd - rekao je Plavšić posle meča.

Ofanzivni vezista je prethodno već jednom zatresao mrežu, ali mu je gol poništen zbog ofsajda. On lično ne misli da je istog i bilo.

- Lično mislim da nisam bio u nedozvoljenoj poziciji, pogledaću snimak. Nije bitno, bog me je nagradio i dao sam drugi, još lepši pogodak. Zaista sam srećan zbog gola zato što je došao u vrlo važnom trenutku, kada je bilo 1:0 za nas. Kada smo postigli i drugi pogodak svi smo osetili olakšanje i bez velikog pritiska priveli utakmicu kraju. Zbog nepažnje smo primili gol u poslednjim trenucima meča, ali na našu sreću već je bilo 2:0.

Plavšiću je gol u Kruševcu bio sedmi ove sezone.

- Gol mi naravno mnogo znači, ovog proleća igram zaista dobro, ali to nikako ne bih mogao bez saigrača. Zahvaljujem im se još jednom na tome. Iz dobrog kolektiva se uvek izdvoji neki pojedinac. Ovog puta sam to bio ja, sledećeg će već biti neko drugi, važno je samo da pobeđujemo. Ponavljam, bez saigrača ne bih mogao ništa. Imamo čvrst karakter, to smo danas i pokazali. Mnogo nam znači ova pobeda i puni samopouzdanja okrećemo se novom protivniku - poručio je Plavšić.

Sledeći duel u plej-ofu crveno-beli igraju protiv Vojvodine, 29. aprila na svom stadionu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA