≫ 

TUČA U NBA: Centar Milvokija preko celog terena jurio Litvanca da se obračuna, Golden Stejt zgazio Portland za 4:0 (VIDEO)

Pik Grega Monroa bio je Jonas Valančijunas

  • 0

Košarkaši Toronta pobedili su Milvoki rezultatom 118:93 i tako poveli sa 3:2 u seriji, ali je meč u Kanadi obeležio sukob centra gostujućeg tima Grega Monroa i domaćeg Jonasa Valančijunasa.

Incident se dogodio u drugom delu treće četvrtine kada je Litvanac zalepio bananu Monrou, ali ga zatim i oborio na parket.

Ovaj mu to nije zaboravio i nazad se vraćao samo s jednom namerom - da se obračuna!

I jeste, nakon što je njegov saigrač faulirao Litvanca. Odgurno je Monro Derozana koji je nekoliko sekundi ranije zaustavio Valančijunasa, i zatim krenuo da ''deli pravdu.''

Pauel je sa 25 poena bio najefikasniji u redovima Toronta, a pratili su ga Ibaka sa 19, DeRozan sa 18, Lovri sa 16, dok je Valančijunas meč završio sa osam poena i sedam skokova.

Janis Antekunmpo je ubacio 30 poena za Milvoki, Brogdon je stao na 19, a Monro na 11.

Golden Stejt je u polufinalu Zapadne konferencije, nakon što su ubedljivo u seriji savladali Portland (4:0).

U ovom poslednjem meču ratnici su slavili rezultatom 128:103. Sve je već bilo rešeno na poluvremenu gde je gostujući tim imao 24 poena razlike.

Kari je ubacio 37 poena, uz osam asistencija i sedam skokova. Grin je meč završio sa 21 poenom, Tompson je imao 18, Vest 12 i Pačulija 11.

Logično, Lilard je s druge strane ubacio 34 poena, a Aminu je imao 25.

Vredi pomenuti i to da je Atlanta dobila Vašingoton rezultatom 111:101 i tako izjednačila na 2:2 u seriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA