Fudbaler Čukaričkog poželeo Zvezdi titulu pred njihov duel u polufinalu Kupa!

Brđani u sredu od 16.30 minuta dočekuju crveno-bele

  • 3

Fudbaleri Čukaričkog u prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde ulaze sa velikom željom da se nadigrava!

Ovo su novinarima poručili pomoćni trener Dragan Šarac i štoper Đorđe Đurić, koji ulogu favorita prepuštaju lideru na tabeli.

- Polufinale igramo sa prvom ekipom na tabeli i sigurno da je Zvezda favorit. Očekuju nas dva teška meča, ulazimo sa velikom željom da se nadigravamo sa Crvenom zvezdom i da probamo da ostvarimo što bolji rezultat i prođemo u finale. Sigurno da ćemo ući obazrivo i pokušaćemo da ne primimo gol, a da postignemo pogodak jer bi bila dobra uvertira za revanš na Marakani 10. maja - rekao je Šarac na konferenciji za novinare u klubu.

Čukarički dočekuje Crvenu zvezdu u sredu 26. aprila od 16.30 minuta u prvom polufinalnom meču Kupa Srbije, a drugi se igra na stadionu Zvezde 10. maja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Štoper Čukaričkog Đorđe Đurić je poželeo je Zvezdi da osvoji prvenstvo, a Čukaričkom da osvoji Kup Srbije.

- Samo preko kupa Čukarički može da izađe u Evropu. Pokušaćemo u prvoj utakmici ovog dvomeča da izborimo što bolji rezultat, u drugom prolazak u finale, pa onda šta uradimo. Digli smo glavu, dočekujemo Zvezdu u boljem raspoloženju.

Karte za utakmicu prodaju se na blagajni stadiona Čukaričkog (Beogradskog bataljona 25) u utorak od 12h do 16h i u sredu od 12h do početka utakmice po ceni od 400 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA