Najveći talenat Reala prešao u Leverkuzen

Desni bek Dani Karvahal napustio Madriđane razočaran što nije dobio priliku i potpisao petogodišnji ugovor sa "aspirindžijama"

  • 0

Najtalentovaniji igrač iz omladinskog pogona Real Madrida, 20-godišnji desni bek Dani Karvahal, prešao je u redove Bajera iz Leverkuzena. On će na toj poziciji zameniti hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluku, koji je prešao u moskovsku Lokomotivu.

Prethodnih meseci spekulisalo se da Real traži desnog beka, iako u Karvahalu cela Španiji vidi perspektivu na toj poziciji. Ipak, u klubu nisu obratili pažnju na svoje dete, što je posebno razočaralo Karvahala, koji je na svom Tviter profilu objavio da napušta klub. On je sa popularnim "aspirindžijama" potpisao petogodišnji ugovor.

Španski mediji spekulišu da će Nemci platiti Madriđanima oko pet miliona evra za obeštećenje, ali i da će dozvoliti klauzulu u ugovoru kojom Real ima pravo preče kupovine kada igrač bude napuštao Bajer.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA