Pale su i teške uvrede: Pogledajte kako su se u klinču našli Lazić i Andrić! (VIDEO)

Na derbiju je bilo tenzija i na parketu

  • 92

Košarkaški derbi između Crvene zvezde i Partizana doneo je velike tenzije na tribinama, koje su se u nekoliko momenata prenele na teren.

Jednom su u trećoj deonici Uroš Luković i Luka Mitrović bili u malom klinču, a u poslednjoj su se sukobili Mihajlo Andrić i Branko Lazić.

Bilo je to pri 73:64 za crveno-bele, kada su se igrači unosili jedan drugom u lice, na video snimku se može primetiti i kako je Andrić izvređao Lazića, ali je na sreću brzo reagovao Mitrović koji je odveo Lazića. Sa druge strane, sva tri arbitra došla su do Andrića kako bi ga smirila. Taj detalj možete pogledati od 15:20 priloženog snimka:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cirkus

    26. april 2017 | 07:59

    Znajuci privatno kakav je Lazic, Andric bi se proveo ko Napoleon ali u ruskom pohodu.... Slomio bi ga kao grisinu. Jos znajuci da je bio odlican karatista e onda mu ni VMA ne bi mogao pomoci.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    26. april 2017 | 08:33

    То је та њихова "школа". Школа провоцирања, подмуклости, јер су немоћни да се носе са евролигашем који им лежерно и опуштено даје спортску шансу надању да могу нешто. Нека момцима ова ситуација буде наук да их "газе" од старта, и да их не пуштају на мање од 20 разлике. Онда би били мирни.

  • Boki

    26. april 2017 | 11:24

    Zaboravio Andric da se i Hajns iz cska odbio od Lazica kao da je udario u zid

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA