Uzaludnih 47 poena Vestbruka, Harden mu je okončao sezonu! (VIDEO)

Kraj za Rasela Vestbruka, koji je obeležio sezonu rekordima

  • 0

Košarkaši Hjustona pobedili su Oklahomu sa 105:99 za konačnih 4-1 u seriji plej-ofa, a Sparsi su poveli sa 3-1 posle 116:103 nad Memfisom.

Uz to, Klipersi imaju 3-2 jer su poraženi Jute na svom parketu sa 96:92, uz 27 poena i osam skokova Gordona Hejvorda, kome je parirao Kris Pol sa poenom više.

Sparsi su se osvetili Memfisu i Marku Gasolu za trijumfalni koš u poslednjoj sekundi, ovaj put nisu dozvolili dramu i standardno je Lenard dominirao sa 28 poena i šest asistencija.

Ipak, najzanimljivije je bilo u Tojota Centru u Hjustonu, gde je nestvarna tripl-dabl sezona Rasela Vestbruka okončana. Uzaludna je bila partija od 47 poena, 11 skokova i 9 asistencija, Harden je imao 34 poena, ali i Vilijamsa sa 22 uz sebe.

Hjustonu predstoji da sačeka pobednika duela Sparsi - Memfis kako bi saznao rivala u polufinalu konfernecije, a dalje su za sada prošli još samo Klivlend i Golden Stejt sa po 4-0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA