Vlasnik Panatinaikosa surovo kaznio igrače za debakl protiv Fenera!

Veliki šamar ekipi od vlasnika kluba

  • 14

Košarkaši Panatinaikosa moraće da se vrate autobusom iz Istanbula, posle odluke vlasnika kluba Dimitrisa Janakopulosa.

On je besan zbog potpunog debakla u osmini finala Evrolige sa  3-0 protiv Fenerbahčea, iako je tim obezbedio prednost domaćeg parketa pred plej-ofa, pa je povučen radikalan potez.

Naime, Janakopulos je povukao avionske karte i rešeno je da se autobusom pređe put od oko 1.100 kilometar, za šta će biti potrebno otprilike nešto više od 11 sati!

Takođe, Janakopulos je obećao 250.000 evra kao fond za plasman na fajnal for, ali to očigledno nije bio dovoljan mamac protiv razgoropađenog Fenera.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    26. april 2017 | 12:41

    PAO je 6 puta prvak Evrope, svaki neprolazak u f4 smatraju neuspehom. E, to je veliki klub. U svakom slučaju, srećno Željku, Kalini, Bogdanu i Peri na f4. Želim im da uzmu titulu. Ovo je Žocova pobeda, PAO je vrhunska domaćinska ekipa, a on ih je nadigrao. Srećno!

  • Maja

    26. april 2017 | 12:46

    Panathinaikos, moj omiljeni klub. Živela sam u Atini dugo. Atina živi za košarku i za PAO. Svi stari Atinjani, pravi pravoslavci, najortodoksniji su uz PAO. Okolina grada više za Olimpiakos, a najfensi bogataši i mlađi za AEK. Glavu gore, biće bolje, momci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA