Teodosić na meti još jednog NBA kluba: Menadžer ga je gledao na meču sa Baskonijom

Odavno se spekuliše da bi kapiten Srbije mogao da nastavi karijeru u najjačoj ligi na svetu

  • 2

Nesumnjivo će ovog leta Miloš Teodosić biti vrlo tražena roba na tržištu NBA lige.

Odavno se spekuliše da bi kapiten Srbije mogao da nastavi karijeru u najjačoj ligi na svetu, a prema najnovijim pisanjima medija, za njega je zainteresovana Fildelfija Seventisiksers.

Generalni menadžer tog kluba Brajan Kolanđelo prisustvovao je utakmici plej-ofa Evrolige između CSKA i Baskonije odigranoj u utorak, na kojoj je plej ruske ekipe upisao 13 poena i 4 asistencije.

Nije Teo jedini koga je Kolanđelo imao na radaru - navodno je merkao i Šejna Larkina, a narednih dana će ispratiti partiju Furkana Korkmaza, koga su Siksersi birali sa 26. mesta na draftu prošle godine.

Na leto će Teodosić biti slobodan igrač, s obzirom da mu tada ističe ugovor sa CSKA. Među zainteresovanim klubovima su i Juta i Denver.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    26. april 2017 | 17:57

    Teodosic je jedan od najboljih u Evropi, vec je zasao u ozbiljne godine i poslednja mu je prilika za NBA. Sto se tice Evrope ovde je njemu sve teze da igra jer se mnoge utakmice odlucuju na jednu loptu, dok je u NBA daleko manja odgovornost na pleju a njegova kreativnost bi dosla do izrazaja.

  • Igi

    28. april 2017 | 09:33

    Teodosic je najbolji igrac u Evropi morace dobro da odrese kesu ako misle da ga dovedu.Najbolje bi bilo sa Jokicem u tandemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA