≫ 

Partizan i Vojvodina totalno razočarali: Bez golova u Novom Sadu, tenzije tokom cele utakmice! (FOTO)

Loša utakmica na "Karađorđu" završena najnepopularnijim rezultatom

  • 36

Nula od fudbala! Takav je i rezultat bio u Novom Sadu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana.

Borbe, nervoze, startova, tenzije... bilo je svega ili gotovo svega izuzev onog najvažnijeg: kvalitetnog fudbala u duelu drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli Superlige, pa se samo nadamo da će u revanšu ponuditi daleko bolje i daleko više. Ostali su dužni i jedni i drugi navijačima.

Na kraju: Vojvodina - Partizan 0:0!

>>> FRKA NA KARAĐORĐU: Vošin navijač sam krenuo na Grobare! (VIDEO)

Podsetimo, bolji iz ovog polufinala igraće za trofej protiv pobednika meča Čukarički - Zvezda, a kako su crveno-beli bili ubedljivi u prvom meču 4:1, prvi finalista je praktično već poznat.

>>> Najglasnije prozivke Grobara na stadionu: Pustite Zvezdu! (VIDEO)

Revanši su na programu 10. maja.

VOJVODINA - PARTIZAN 0:0

Vojvodina: Rockov - Lakićević, Planić, Puškarić, Antić - Jovančić (od 88. Kovačević), Vukasović, Paločević, Meleg (od 84. Babić), Trujić - Malbašić (od 78. Knežević).

Partizan: Kljajić - Vulićević, Ostojić, Milenković, El Munir - Everton (od 70. Radin), Jevtović (od 64. Leonardo), Kosović, Đuričković (od 80. Janković) - Tavamba, Đurđević.

Na "Karađorđu", u četvrtom ovosezonskom duelu Vojvodine i Partizana, viđena je jedna jedina šansa iz kategorije onih stopostotnih, nju je imao Trujić, ali je upropastio pošto se nije najbolje snašao pred Kljajićem krajem prvog poluvremena. Prethodno ga je Meleg pravovremeno "izbacio", napadač Voše se našao "oči u oči" sa golmanom gostiju, pokušao je da ga dribla i tu je ključno pogrešio. Nepotreban potez više i Kljajić je dobio šansu da reaguje i spasi svoj tim najgoreg...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Od Partizana, sem borbenog i agresivnog odgovora na isto takvu igru Voše, navijači crno-belih nisu videli ništa sa napadačkog repertoara, sem dva nedovoljno ozbiljna pokušaja Tavambe.

Jedina dobra stvar po Beograđane je što kući nose "pozitivnih" 0:0, pa će, kao i njihov protivnik, krenuti od početka napad na finale Kupa.

Razlog za neinventivnu igru gostiju napred je odustvo Leonarda iz prve postave. Umesto njega zaigrao je Đuričković, a Brazilac je šansu dobio u drugom poluvremenu, međutim nije bio na svom uobičajenom nivou, možda i zbog nervoze u koju je ušao posle nekoliko suela sa igračima Vojvodine.

>>> KULJA NA STADIONU! Planić uličarski obara Leonarda, topovski udar na klupu Partizana! (VIDEO)

Brazilac je sredinom drugog dela igre zaslužio najmanje javnu opomenu zbog namernog udaranja Planića bez lopte, što je sudiji Grujiću promaklo, ali nije Planićev odgovor Brazilcu, zbog čega je snažni štoper kažnjen žutim kartonom.

Briga za Nikolića, sem pojačane nervoze Leonarda koju je počeo sve češće da ispoljava, su i povrede Evertona i Tavambe.

Brazilac je u drugom poluvremenu iznet sa terena zbog povrede skočnog zgloba i sigurno mu sledi određeni period odmora, a isto verovatno čeka iKamerunca koji je hramajući završio utakmicu, s obzirom na to da je Nikolić do tada izvršio sve tri izmene.

Vredi podsetiti da je na klupi Vojvodine na ovoj utakmici debitovao novi trener Radoslav Batak.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

 

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

 

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

 

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gemathegreat

    26. april 2017 | 20:57

    Ovaj sto polomi Evertona kopacke mu se pozlatile.

  • ☆☆☆

    26. april 2017 | 19:57

    Proći će Vojvodina..bivši trener zna zašto.Znam i ja.

  • Nesa

    26. april 2017 | 20:58

    Cuj leonardo nervozan, greska...on je bezobrazan, i sada kao i u derbiju je zasluzio iskljucenje...toliko o sudiji kog grobari kao prozivaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA