Kad ne može u ligi, može u Kupu: Borusijin tinejdžer majstorijom eliminisao Bajern! (VIDEO)

Dembele sjajnim potezom stavio tačku na sjajan meč u Minhenu i poslao svoj tim u finale

  • 3

Borusija je "dosula so" na otvorenu ranu Bajerna koji je posle eliminacije iz Lige šampiona, ostao bez pehara i u Kupu Nemačke!

Pred svojim navijačima Bavarci su pretrpeli bolan poraz od najvećeg rivala u domaćim okvirima, 2:3, pa im sada ostaje da pronađu utehu u "salatari" koja im je na dohvat ruke.

Uzbudljivo je bilo na "Alijanc Areni".

Golom Marka Rojsa gosti su poveli, ali su već do poluvremena izgubili prednost koje su Bajernu doneli Havijer Martinez i Mats Humels.

Vođstvo, plus prednost domaćeg terena mnoge je navela na pomisao da Bajern sigurno korača ka finalu, ali igrači Tomasa Tuhela imali su druge planove.

Nezaobilazni Obamejang je izjednačio na 2:2 i uveo meč u potpunu neizvesnost, pre nego što je Osman Dembele pravom majstorijom režirao preokret.

Momak koji će 15. maja napuniti 19 godina "izlomio" je svog čuvara, a onda poslao neodbranjiv udarac ka Ulrihu koji silom prilika brani gol Bajerna zbog teže povrede prve "jedinice" Manuela Nojera.

Lopta se od udarca od prečku odbila u mrežu, na radost gostiju koji su se na najbolji mogući način revanširali Bajernu za težak poraz u Bundesligi na istom mestu.

U finalu, koje je na programu 27. maja u Berlinu, Borusija će za pehar igrati protiv Ajntrahta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA