LOKOMOTIVA NADIGRALA PARTIZAN: Teška povreda Pauljevića! (VIDEO)

Rusi pobedili 2:0 srpskog šampiona, koji bi na duže mogao da ostane bez novog desnog beka

  • 0

Partizan je doživeo prvi poraz na pripremama u Sloveniji. Lokomotiva iz Moskve je pobedila 2:0, golovima u ranoj fazi meča, a "crno-beli" porazom započinju epohu u novim dresovima koje nose po prvi put ove sezone.

Ono što daleko više brine štručni štab šampiona jeste ozbiljna povreda Branka Pauljevića, koji je 15 minuta pre kraja doživeo nezgodan pad u petercu gola Partizana.

Dojučerašnji desni vek Hajduka iz Kule nije mogao da se pomeri sa zemlje, nosilima su ga odneli van terena, a posle nekoliko minuta oporavka, uspeo je tek da se blago osloni na nogu i, uz pomoć lekara, otišao u svlačionicu.

DA LI JE GENERALKA USPELA?

"Crno -beli" imaju razloga za analizu, ako se uzme u obzir rečenica Vladimira Vermezovića da će poslednji meč na drugoj fazi priprema biti generalka "crno-belih" i predstavljanje sastava koji će otvrotiti evro sezonu narednog utorka na Malti.

Ako je Vermezoviću za utehu, njegovi izabranici su za rivala imali najjači tim, koji vodi Slaven Bilić.

Ako ćemo što kraće i jasnije, ponovo je Partizan bolje igrao u drugom poluvremenu, nego u prvih 45 minuta, ali nije mogao treći put da izbegne poraz posle 0:2.

Rusi, koji su se pokazali kao vrlo dobra ekipa, došli su lako do prednosti, koja je značila i pobedu. Nisu se ni zagrejali pošteno, Vojislav Stanković je napravio penal na samoj gol aut liniji, a sa 11 metara je pogodio Glušakov.

Ta leva strana "crno -belih" bila je prilično slaba u prvom delu, Rusi su probijali i probijali, a posle jednog napada i centaršuta, najbolji akter meča Obina (bivši član Intera) rutinski je savladao Stojkovića.

Partizan je delovao zbunjeno i nesnalažljivo u dobrom delu prvog poluvremena, a jedinu pravu šansu propustio je Lazar Marković, koji je situaciju "1 na 1" sa ruskim golmanom rešio promašajem čitavog gola za nekih 10 metara.

Ulazak Zabije u drugom delu nekako je pokrenuo "crno-bele", koji su imali od tada veći posed lopte. Oslabili su i Rusi u organizaciji tokom drugih 45 minuta, ali golova nije bilo.

Ekspedicija "crno-belih" se u sredu vraća u Beograd.

PARTIZAN: Stojković, Aksentijević, Aškovski, Ostojić, Stanković, Marković Saša, Babović, Tomić, Ilić Saša, Marković Lazar, Šćepović.

II poluvremepočeli su: Petrović, Pauljević (77′Lazevski), Volkov, Ostojić, Ivanov, Marković Saša (80′ Smiljanić), Lovre, Vukić, Knežević, Babić, Zabiaa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA