≫ 

ĐERE REDOM DERE: Posle Troickog, Srbin eliminisao i Verdaska!

Najveći uspeh našeg tenisera!

  • 7

Srpski teniser Laslo Đere je najveći hit ATP turnira u Budimpešti!

Posle pobede nad Viktorom Troickim i plasmana u četvrtfinale, što mu je do tada bio uspeh karijere, 21 - godišnji Đere otišao je korak dalje pobedivši i iskusnog Španca Fernanda Verdaska i tako obezbedio prolaz među četiri najbolja na turniru!

Đere je do pobede i najboljeg rezultata karijere došao posle dva sata igre i preokreta: 2:6, 7:6 i 6:2!

Za plasman u finale Đere će igrati protiv Slovenca Alaža Bedenea koji se od pre dve godine takmiči pod zastavom Velike Britanije.

Prvi set nije nagoveštavao "hepi end" po srpskog tenisera, jer je Španac u tom periodu dominirao u svakom pogledu. Od rezultata 2:2 "vezao" je četiri gema i stavio tačku na prvi set.

U nastavku, viđeno je sjajno izdanje momka rođenog u Senti.

Drugi set obeležila je velika i neizvesna borba.  Đere je poveo 2:0, Verdasko uzvratio brejkom u četvrtom setu, koji je rešen u taj-brejku u korist našeg igrača. Bio je to prelomni trenutak meča, jer je Srbin u nastavku samo dovršio posao koji je započeo u pomenutom periodu igre.

Sa mnogo samopouzdanja i peciznosti, Đere je odigrao "kao mator" protiv daleko iskusnijeg rivala i sebi trasirao put ka, ponovićemo to još jednom, najvećem uspehu u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA