Ekipa mu nije izgubila 31 utakmicu zaredom, ali Nikolić upozorava: Ovo ne sme da se dešava Partizanu!

Trener crno-belih zamerio je igračima na prvom poluvremenu i golu koji su primili na utakmici sa Napretkom

  • 4
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Fudbaleri Partizana nastavili su sjajnu seriju, pošto su u utakmici 33. kola Superlige savladali Napredak sa 3:1 (0:0).

Pred skoro 10.000 gledalaca u Humskoj, "crno-beli" su slavili golovima crnogorskih reprezentativaca Marka Jankovića u 47. i Nebojše Kosovica u 57. minutu, i pogotkom Brazilca Leonarda u 74. minutu iz slobodnog udarca.

- Čestitke igračima Partizana na važnoj pobedi. Napredak je bio vrlo organizovan u zoni, što smo i znali i za šta smo se spremali. U prvom poluvremenu smo imali ogroman posed lopte, ali bez šansi, bez rizikovanja, slabo smo išli napred, kao da smo čekali da se nešto desi a da mi to ne uradimo. Nismo imali ono što treba da ima tim koji želi titulu, nismo imali energiju da igra ka napred i da želi da pobedi - rekao je Nikolić novinarima, i u svojoj analizi dodao:

- U poluvremenu smo izvršili neke korekcije, dali smo i brzo gol i onda smo videli razigran i rastrčan Partizan. Mnogo mi smeta ovaj gol koji smo primili u poslednjem mintu, odraz je opuštanja a to ne sme da se dešava Partizanu. Ja i dalje duboko verujem da ćemo imati snage da ovo završimo ovako kako traje već 31 utakmicu - rekao je Nikolić.

Vuk Rašović, trener Napretka, smatra da je protivnik zasluženo slavio.

- Dosta dobro prvo poluvreme za nas. Očekivali smo inicijativu Partizana, tako je bilo na početku, ali posle toga smo došli do igre i nekih prilika. Ono što je nije dobro je ulazak u drugo poluvreme. Znali smo da će biti veliki pritisak, da Partizan napada ka Jugu. Ta dva brza gola su nas poremetila, nismo mogli da se vratimo. Mislim da je Partizan zasluženo pobedio - rekao je Rašović, rekavši da čitava sezone njegove ekipe staje u narednu utakmicu sa Radničkim iz Niša.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    30. april 2017 | 20:16

    Dajte mu medalju zbog neizgubljenih utakmica.

  • Жика Живац

    30. april 2017 | 21:11

    Кад имаш судије...све се може

  • Звездa €^®®¥¥£©

    30. april 2017 | 19:58

    Њима сме да се дешава ово 1 ... Звезда 2 ... све једно

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA