Baloteli bombom srušio PSŽ, a onda se poigravao sa čuvarima, Di Marija divljačkim startom umalo napravio invalida od igrača Nice (VIDEO)

Vreme je očigledno za smenu na tronu u francuskom prvenstvu, jer Monako sada ima faktički zicer situaciju

  • 1

Fudbaleri Nice savladali su Pari Sen Žermen sa 3:1 na svom terenu u derbiju 35. kola francuske lige i tako su faktički rešili prvenstvo, jer su omogućili Monaku da pobegne Parižanima na šest bodova tri kola pre kraja.

Mario Baloteli je postigao prvi gol na sjajan način, kada je levicom uputio snažan šut u donji desni ugao golmana Trapa, koji nije mogao da zaustavi njegov šut.

Rikardo je u 48. minutu povisio prednost još jednim fenomanalnim golom za veliko slavlje navijača Nice. Nadu Pari Sen Žermenu vratio je Markinjoš golom u 64. minutu, kada je skrenuo loptu koju je posle kornera glavom uputio Tijago Silva.

Ipak, sve dileme u 91. minutu rešio je Donis, dok je u finišu meča viđeno i nesportsko ponašanje igrača PSŽ-a, koji nisu mogli sportski da prihvate poraz. Najpre je u 90. minutu Tijago Mota dobio crveni karton, da bi u 92. minutu Di Marija divljački startovao na igrača Nice i zaradio direktan crveni karton.

Baloteli je osim gola bio upečatljiv i zbog ponižavanja fudbalera Pari Sen Žermena, koji su totalno poludeli zbog njegove serije diblinga, pa su ga zaustavili grubim udarcem bez lopte:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA