Lalatović napokon otkrio ''čuveni marker'' i poručio: Onaj Matić igrao kao mladić i sa 35 godina (FOTO)

Trener Brđana pohvalio i omladince koji su se našli u prvoj postavi protiv Metalca

  • 5

Poznato je da Nenad Lalatović u svojim rukama često drži marker koji mi pomaže da se smiri, a tokom meča Čukaričkog i Metalca napokon ga je i pokazao.

Brđani su uspeli da, posle dva meseca, slave na svom terenu rezultatom 2:0, a golovi su viđeni tek u poslednjih 25 minuta utakmice.

Možda je Lalatović i zbog toga bio nervozan, a posle meča je posebne pohvale uputio na račun omladinaca i veterana Igora Matića.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Mislim da smo zasuženo pobedili. Sada se okrećemo daljem toku takmičenja. Igrali smo dobro u prvom delu, imali smo tri dobre šanse, kao i Metalac iz polukontre koje nije realizovao. U drugom poluvremenu sam napravio izmenu, ušao je (Igor) Matić koji je ubrzao igru i sa 35 godina pokazao da i dalje igra kao mladić. Potom sam ubacio (Aleksandra) Jevtića koji je iz prvog kontaka s loptom namestio gol Ožegoviću koji je maestralno završio - rekao je Lalatović na konferenciji za novinare posle utakmice.

On je na utakmici protiv Metalca pružio priliku trojici omladinaca - Marku Šariću, Savi Radiću i Nemanja Milojević, koji su prema njegovim rečima ispunili očekivanja.

- Pokazali su da su budućnost kluba. Imaju lepu budućnost. Pokazali su da s pravom nose dres ovog kluba.  Teško je nekim trenerima da rade kada se pusti po pet, šest igrača u jednom prelaznom roku. Nije do trenera to, već do kluba. Teško je raditi u takvim uslovima, jer novi igrači moraju da se uklope u tim. Siguran sam da će oni ostati u ligi, jer imaju prelep stadion, a i vlasnik je korektan čovek koji ulaže u klub. Takvi klubovi trebaju da igraju Super ligu - rekao je trener Brđana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    1. maj 2017 | 13:23

    Da li je ovaj pajser uzeo Zvezdi i jedan bod sa bilo kojim klubom koji je vodio ?

  • Srb

    1. maj 2017 | 12:54

    Trenerska legendo!Nikad vise necea trenirati cz jer znaju da si lako kupljiv iliti iznosena roba.

  • PEDJA SUBOTICA

    1. maj 2017 | 16:29

    Ti nemaš pojma KIS VOJO....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA