Plavšić se prvi od fudbalera čekirao sa 1. maja: Pogledajte šta je Zvezdin najbolji strelac stavio na roštilj (FOTO)

Zvezdin Atomski mrav uživao u prvomajskom uranku na Fruškoj Gori

  • 6
Foto: Instagram.com/srki_plavsic_17 Foto: Instagram.com/srki_plavsic_17

Mnogi su iskoristili 1. maj i neradne dane za uživanje i roštiljanje u prirodi sa prijateljima. Među njima je i Srđan Plavšić, koji je kao i ostali fudbaleri Zvezde dobio dva slobodna dana nakon utakmice protiv Vojvodine.

Zvezdin ''Atomski mrav'' je jedan od rethih srpskih fudbalera koji se ''čekirao'' sa prvomajskog uranka. On je 1. maj proveo na Fruškoj Gori, omiljenom izletištu u njegovom Novom Sadu, a sudeći po fotografiji koju je objavio, on je i bio zadužen za roštilj.

>>> Plavšić postao najbolji strelac Zvezde: Znači mi što moji golovi dolaze u pravom trenutku (VIDEO)

Na meniju su bili ćevapi, ali i piletina, od čega je deo bilo belo meso, a takođe se i nekkoliko krilaca našlo na rešetki. Očigledno se Plavšić pridržava toga da ne pije alkohol, pošto je pored njega bila i limenka Koka-kole, ali ne može se reći sa sigurnošću da li je njegova. U kadru se u pozadini vidi i limenka Jelen freš-a od limuna, koji ima manji procenat alkohola od običnog piva.

Za njega je verovatno i bolje da je pio Jelen freš nego Koka-kolu, jer njegov trener Miodrag Božović ističe da je bolje da fudbaleri piju pivo nego Koka-kolu, što je i javno rekao u intervjuu za Telegraf.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA