≫ 

Dve godine nismo pričali zbog gluposti, i sada ga nema..: Potresan status očajnog Kro Kopa posle tragedije koja ga je zadesila

MMA borac otvorio je dušu nakon smrti najboljeg druga iz detinjstva. Iz ovoga možemo da naučimo mnogo o prijateljstvu...

  • 10
Printskrin: Youtube/UFC Ultimate fighting championships Printskrin: Youtube/UFC Ultimate fighting championships

Mirko Filipović, hrvatski MMA šampion i borac, podelio je bol zbog jako tužnog događaja.

Njegov prijatelj iz detinjstva Josip Vidović Rus preminuo je od posledica moždanog udara, koji je dobio prošle nedelje.

Popularni Kro Kop, od nedavno penzionisan zbog problema sa povredama, ostavio je vrlo dirljivu poruku, otkrivši da sa Rusom nije razgovarao dve godine zbog "najobičnije gluposti":

"Moj prijatelj Rujo nažalost nije uspeo da dobije ovu bitku. Pre nekoliko sati je umro. Nerazdvojni smo bili punih 19 godina i imamo bezbroj zajedničkih uspomena i doživljaja. Često smo se kao mala deca svađali radi potpuno nevažnih stvari ali i mirili. Tokom moje karijere u Prideu me pratio na putovanjima i ta druženja i naše doživljaje pamtiću dok sam živ. Najteže mi pada što zadnje dve godine nismo razgovarali i to radi najobičnije gluposti. Pre mesec dana sam bio u Privlaci i vidim ga kako stoji ispred kuće i ja prođem samo. Sad mi je žao da ne mogu opisati što nisam stao i pozdravio prijatelja. Otkad je dobio moždani pre sedam dana nije mogao govoriti i bio je nesvestan okoline. Čim sam čuo šta se dogodilo nazvao sam da pitam kako je. Kćer mi njegova kaže da nije reagovao ni na ukućane, niti je davao znakove da razume šta mu govore. Ali kad mu je rekla da sam zvao i pozdravio ga, on ju pogledao i suze su mu krenule. Ovo je još jedan dokaz da ne treba terati inat jer se nikada ne zna šta sutra nosi. RIP prijatelju moj".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    2. maj 2017 | 13:32

    Касно за кајање...

  • idemo..

    3. maj 2017 | 00:47

    Ne osudjujte ljudi. Niko nema pravo na to. Covek se pokajao, drugi covek se upokojio Bog da mu dusu prosti. U ovakvim situacijama covek ne laze i ne igra igru.. Pozdrav i postovanje iz BG.

  • Citateljka

    2. maj 2017 | 14:01

    E bato ovako javno se ne pere savest .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA