≫ 

Novi problemi za Zvezdu: Volters odlazi u Ameriku posle meča sa Megom!

Crveno-bele očekuje još teža situacija u nastavku šampionata jer će biti bez dva bitna igrača u narednih desetak dana

  • 18

Crvena zvezda je pobedila Megu u 4. utakmici KLS sa 89:85 i tako zadržala prvo mesto i maksimalan učinak u domaćoj ligi. Ipak, bilo je teže nego što je bilo ko očekivao, jer je ekipa Dejana Radonjića došla do pobede u poslednjem minutu meča, a morala je da igra i bez povređenog Čarlsa Dženkinsa, kao i već duže odsustnog Stefana Jovića.

>>> Zvezda u poslednjem minutu srušila Megu, bivši igrač crveno-belih promašio možda i ključno bacanje!

Ono što će biti poseban problem za Zvezdu u nastavku jeste to što će i Nejt Volters biti odsutan iz ekipe u nekom narednom periodu, jer ima porodičnih problema, pa će ići u Ameriku i vratiće se tek 10. maja, što je otkrio trener Zvezde na konferenciji za medije posle meča.

- Posle ove utakmice idemo u još veće probleme sa izostancima igrača. Izostanci dižu stepen nervoze u timu, ali šta je - tu je. Nejt ima porodičnih problema, ide u Ameriku i dolazi 10. maja. Majka mu je bolesna, a dobio je i dete - rekao je Radonjić, koji je dodao i da će odsustan biti i Branko Lazić, koji se povredio.

- Lazić je povređen i biće odsutan desetak dana. Dženkins će se uskoro vratiti u trening i možda će početi da trenira u nedelju, a Jović još nije počeo da trenira - istakao je trener Zvezde.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CCCC

    2. maj 2017 | 22:07

    Čestitke za rodjenje deteta,neka je zivo i zdravo!Sto se majke tice,zelim ti da sve bude u redu.Cekamo te da se vratis,ziv bio!

  • Boki

    2. maj 2017 | 22:09

    Taman da baci u vatru Rakicevica

  • idemo..

    3. maj 2017 | 00:36

    Opusteno, ispostovati igraca, krvario je za Zvezdinu familiju. Osinuce Zvezda koga treba i kad treba sa vojskom koja je tu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA