≫ 

Fudbalera Evertona zadržali na psihijatriji: Pre tri godine je igrao sa Partizanom, sad su ga pronašli na ulici u lošem stanju

Potresna informacija iz Engelske

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fudbaler Evertona Aron Lenon zadržan je na psihijatrijskom lečenju pošto ga je policija pronašla blizu ulice kod Salforda. Klub iz Liverpula je sam potvrdio da igrač ima problema sa psihičkim poremećajem uzrokovanim stresom.

"Aron Lenon trenutno dobija potrebnu pomoć zbog stanja izazvanog stresom. Klub će njemu i njegovoj porodici pružiti svu potrebnu podršku, a njegova porodica je zatražila da se poštuje njihova privatnost po ovom pitanju", poručili su sa "Gudison Parka".

Mediji prenose da su policajci, nakon što su ga našli, sa njim proveli oko 20 minuta i da su ustanovili da nije uračunljiv, pa su ga radi sopstvene sigurnosti zadržali.

"Policija je dobila poziv oko 16:45 u nedelju zbog prijave o zabrinutosti za sigurnost muške osobe. Policajci koji su poslati da provere situaciju zatekli su 30-godišnjeg muškarca, kog su zadržali po Zakonu o mentalnom zdravlju, pa su ga prosledili u bolnicu radi procene njegovog stanja," poručili su iz policije.

Lenon je Totenhemov igrač na pozajmici. U Everton je stigao 2015. godine, i od tada je igrao na 58 utakmica, postigavši devet golova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA