≫ 

Fudbalsku Englesku trese potencijalna afera koja može da pomogne Jokanoviću (VIDEO)

Izgleda da je Hadersfild hteo da "učini" Birmingemu

  • 3

U Engleskoj postoji sumnja o nečistim radnjama u utakmici Čempionšipa, koju su u subotu igrali Hadersfild i Birmingem.

Hadersfild je poražen rezultatom 2:0, a problematično je čak deset izmena igrača u odnosu na standardni tim, na šta je ukazao i trener Blekburna Toni Moubrej. Njegova ekipa nalazi se u zoni ispadanja, sa samo dva boda manje od Birmingema.

Do kraja regularnog dela sezone, "terijeri" obezbedili mesto u plej-ofu, sa četiri boda više od Fulama Slaviše Jokanovića.

"Obratili smo se Hadersfild Taunu sa zahtevom da nam obrazlože selekciju tima za meč Čempionšipa sa Birmingem Sitijem, a po propisima, EFL će uputiti predmet odboru ukoliko bude smatrao da je to potrebno. Napominjemo, međutim, da će rezultat subotnje utakmice važiti u bilo kojim uslovima i svaka neophodna akcija biće preduzeta direktno protiv Hadersfild Tauna," poručuju iz sedišta lige.

U prošlosti, konkretno 2010. i 2009, godine, zbog sličnih situacija drastičnih izmena u timu kazne su u Premijer ligi dobijali Blekpul i Vulverhempton.

Printskrin: rezultati.com Printskrin: rezultati.com

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    3. maj 2017 | 11:54

    Jao , sad Leonardo nece ni u premijer ligu .

  • Skorpion

    3. maj 2017 | 13:38

    @ Vlada Sto nece ? Pa njemu odgovara tamo gde se samaraju, laktaju, namestaju i mesetare. Zamisli kada svoje ogromno iskustvo na tim poljima, iz Partizana, prenese u Englesku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA