NBA ruki sa 35 godina

Argentinski reprezentativac i dojučerašnji član Kahe Laboral prihvatio ponudu Njujor Niksa, iako je izjavljivao da nije ljubitelj NBA košarke

  • 0

Jedan od najboljih plejmejkera u evropskoj košarci 35-godišnji Pablo Priđoni oborio je rekord star 63 godine. Iako nikada nije bio fan NBA lige on će sa 35 godina života postati najstariji novajlija.

Priđoni je prihvatio ponudu Njujork Niksa, a u "veliku jabuku" odlazi iz španske Kahe Laboral.

- Nisam očekivao ovo zaista... Da odem u NBA u ovoj fazi karijere. Ipak, to samo znači da sam radio dobro, mada nikada nisam bio fan američke košarke. Iznenadna ponuda koju sam dobio bila je veliki izazov za mene i zato sam je prihvatio. Nisu mi uopšte bili važni finansijski uslovi - izjavio je Priđioni koji će biti deo selekcije Argentine na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu.

Pablo je u Evropi igrao samo u Španiji, a osim dresa Kahe nosio je i opremu Alikantea, Fuenlabrade i Reala. Osim njega Niksi su ovog leta već angažovali jednog veterana - Džejsona Kida, pa ostaje da se vidi šta će uraditi sa Džeremijem Linom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA