"Supermen" ne sleće u Bruklin, ide na Zapad

Trampa Orlanda i Bruklina propala zbog Krisa Hamfrisa i njegovog velikog ugovora koji čelnici tima sa Floride nisu hteli da prihvate, pa Dvajt Hauard mora da traži novu destinaciju

  • 0

Mihail Prohorov, vlasnik NBA ekipe Bruklin Nets, odustao je od kupovine najboljeg centra današnjice Dvajta Hauarda, pa je dosadašnjij petici, Bruku Lopezu dao maksimalan ugovor.

Iako je postojala obostrana želja, nemogućnost dogovora s čelnicima Orlanda naterala je Rusa da Lopezu da čak 60 miliona dolara za četiri sezone.

Prvi i jedini predlog trampe zahtevao je učešće trećeg tima. Međutim, kako su se iz posla povukli ljudi iz Klivlenda, bilo je jasno da se dogovor Orlanda i Bruklina neće završiti na obostrano zadovoljstvo. Netsi su "magičnima" ponudili čak četiri buduća pika prve runde drafta, ali i Lopeza, krilnog igrača Krisa Hamfrisa i tri miliona dolara.

Sa Floride je, osim "Supermena", ka Bruklinu trebalo da krenu Džejson Ričardson, Kris Duon i Erl Klark. "Zapelo" je oko Hamfrisa, jer Orlando nije hteo da prihvati njegov veliki ugovor.

Ovo znači samo jedno - Dvajt Hauard mora da traži novu destinaciju. U SAD se spekuliše imenima Lejkersa ili Hjustona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA