Dok se šuška o odlasku Enrikea, holandska legenda se otvoreno nudi Barsi

Iako je u Evertonu, Kuman otvoreno priča o dolasku u Barsu

  • 0

Holandski fudbalski trener Ronald Kuman rekao je danas da mu je san da jednog dana sa klupe predvodi Barselonu, ali je istakao da je trenutno posvećen samo radu u Evertonu.

Kuman je igrao za Barselonu od 1989. do 1995. godine, a mediji ga povezuju sa katalonskim klubom od kako je Luis Enrike najavio da odlazi na kraju sezone.

On je u Everton stigao prošlog leta iz Sautemptona, a do kraja ugovora sa klubom iz Liverpula ostale su mu još dve godine.

- Svi znaju da sam iz Barselone, svi znaju moju ljubav prema klubu u kojem sam odrastao i kao čovek i kao fudbaler - rekao je Kuman za španske medije.

- U fudbalu, kao i u životu i poslu, o svemu se može razgovarati, diskutovati... Ja imam dva sna koja želim da ispunim u trenerskoj karijeri. Prvi je da budem selektor Holandije, a drugi da jednog dana budem trener Barselone. To je istina - dodao je Kuman.

On je, ipak, istakao da je trenutno koncentrisan samo na Everton.

- Ali, sada sve dugujem Everonu, imamo velike i uzbudljive projekte i daćemo sve od sebe da se izborimo za Ligu šampiona za narednu sezonu - kazao je Kuman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA