≫ 

Najveći transfer ikada u fudbalu: Kilijan Mbape rekao ''da'' Realu!

Mladi Francuz se dogovorio usmeno sa ''kraljevskim klubom'' i ostaje samo da se klubovi međusobno dogovore, a obeštećenje neće biti manje od 130 miliona evra

  • 5
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Real Madrid igra odličnu sezonu i na pragu je osvajanja titule u Primeri, kao i novog finala Lige šampiona, pošto su u prvoj utakmici savladali Atletiko Madrid sa 3:0 het-trikom neverovatnog Ronalda.

Ipak, ''kraljevski klub'' ne bi imao taj epitet kada ne bi odmah gledao unapred i razmišljao o budućnosti, i već stvara tim za naredne sezone, koji bi mogao da hara Evropom nekoliko godina.

Zato je kao bomba odjeknula vest da je najveći talenat evropskog fudbala Kilijan Mbape iz Monaka rekao ''da'' klubu sa Santjago Bernabeua. Španska Marka, izuzetno dobro upućena u dešavanja u Realu donosi ekskluzivnu informaciju da je postignut dogovor između talentovanog Francuza i Florentina Pereza.

Predsednik Reala bi ove godine trebalo da dobije novi predsednički mandat, a kao poklon je sebi odredio upravo Mbapea, koji je eksplodirao u Monaku ove sezone i doveo je klub do polufinala Lige šampiona i na prag osvajanja titule u Francuskoj i prekida dominacije PSŽ-a.

Realu će naredne sezone biti potrebna nova gol-mašina, pored Ronalda, jer se pominje da će Morata najverovatnije u Čelsi, a nije još poznato kakva će biti sudbina Karima Benzeme, tako da se otvorio prostor za dovođenje Mbapea, koga su takođe želeli još neki velikani.

Usmeni dogovor je postignut sa igračem, a sada ostaje jedino da se klubovi međusobno dogovore. Monako je nedavno rekao Realu da će za obeštećenje morati da plati 130 miliona evra, čime bi Mbape postao ubedljivo najskuplji igrač sveta i nadmašio bi transfer Pola Pogbe od prethodnog leta, kada je Junajted za njega platio Juventusu 105 miliona evra.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalina

    5. maj 2017 | 10:58

    mozda ce imati savrsene uslove, ali nece imati prostora da iskaze pun svoj talenat.. bolje je otici u neki drugi klub i pokazati da si najbolji..

  • Jovan

    5. maj 2017 | 12:57

    Malog udarila slava u glavu i misli da je neko

  • Matija

    5. maj 2017 | 13:52

    On ne zaslužuje klub kao Real Madrid neka ide u bolji (Barcelona, Mančester junajted, Chelsea) ili da ostane u Monacu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA