Grobari u žalosti: Preminuo je naš crno-beli brat (FOTO)

Navijač PAOK-a Nasu Konstantinu izgubio je život nakon što ga je udario automobil dok je bežao od huligana Panatinaikosa u Solunu

  • 25

Navijači Partizana objavili su tužnu informaciju da je njihov crno-beli brat izgubio život. Naime, pristalica PAOK-a, sa kojima Grobari imaju bratske odnose, Nasoa Konstantinu, izgubio je bitku za život posle nedelju dana.

Njega je posle utakmice PAOK - Panatinaikos (4:0) u polufinalu Kupa Grčke, koja je odigrana 27 aprila, udario autobobil i u teškom stanju je prevezen u Papanikolau bolnicu u Solunu.

>>> Javor pecnuo Partizan u najavi meča: Crno-beli će igrati rasterećeno, jer do prvog mesta svakako ne mogu (FOTO)

Automobil ga je udario kada je pokušao da pobegne od huligana Panatinaikosa, koji su po završetku meča napali navijače PAOK-a izvan stadiona.

Lekari su saopštili da nisu mogli da pomognu nesrećnom navijaču, jer je doživeo odumiranje mozga, a za lekare mrtav mozak znači i smrt i nema povratka.

Konstantinu je inače sa Kipra, živeo je u Pafosu, gde je studirao, a ujedno i igrao fudbal za tamošnje klubove iz nižih liga.

- Preminio je Nasoa Konstantinou, navijač PAOK-a sa Kipra, koga je uradio auto prošle nedelje posle utakmice sa Panatinaikosom. Počivaj u miru crno-beli brate - napisali su navijači Partizana na stranici Južni Front 1999, koja se može smatrati jedinom relevantnom stranicom na društvenim mrežama kada je u pitanju oglašavanje navijača Partizana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA