KAKVA ISPALA! Krug pre kraja, počeo da slavi "pobedu" na trci! (VIDEO)

Italijan Rikardo Ruso trijumfalno slavio ulazak u poslednji krug, ne shvatajući da trka još uvek traje, pa je ispao smešan i poražen i završio tek kao 14-plasirani

  • 0

Rikardo Ruso će celog života pamtiti trku italijanskog "Superbajk" šampionata održanu u Muđelu pre nekoliko dana. Italijanski motorciklista će je pamtiti po neviđenom blamu, umesto po pobedi koja mu je bila nadohvat ruke.

Ruso je vodio do pred sam kraj trke i bio nadomak trijumfa. Tačnije, vodio je do ulaska u poslednji krug. Italijan se očigledno malo zabrojao i po ulasku u poslednji krug digao je ruke i počeo da slavi pobedu, ne shvatajući da trka nije gotova i da ima još da vozi jedan krug. Čak se propeo na motor i trijumfalno stajao sa rukama podignutim u vazduh dok su ga ostali vozači obilazili i verovatno u sebi mislili da je Ruso malo skrenuo s uma.

Kada je shvatio, šta je uradio, Italijan je opet dodao gas, ali bilo je kasno. Obišlo ga je čak 13 kolega, pa je trku završio na 14. poziciji...

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA