FSS podelio opremu klubovima iz Leskovca

Fudbalski savez nastavlja sa svojom akcijom pomoći klubovima u regionu južne Srbije

  • 1

Fudbalski savez Srbije (FSS) danas je u Leskovcu nastavio akciju podele opreme gde je donaciju dobilu više od 60 klubova svih rangova takmičenja iz Jablaničkog regiona.

U skladu sa predizbornim obećanjem predsednika FŠ Slaviše Kokeze do sada je blizu 500 klubova širom Srbije dobilo opremu - dresove, lopte, kopačke, a kako se navodi na sajtu FŠ, akcija će biti nastavljena.

U delegaciji FSS u Leskovcu bili su Kokeza, potpredsednici Savo Milošević i Novica Tončev, odnosno generalni sekretar Jovan Šurbatović.

- Zadovoljstvo mi je da sam danas u Jablaničkom okrugu i Leskovcu, jednom od retkih gradova koji finasira fudbal na različitim nivoima što je lep primer i za druge lokalne samopuprave. Fudbalski savez je tu uvek da pomogne, a tim povodom dogovorili smo se se da grad Leskovac uradi pripremne radove, a FŠ će donirati teren sa veštačkom travom koji će, pre svega, omogućiti mlađim kategorijama da imaju uslove za pravilan razvoj tokom čitave godine - izjavio je Kokeza.

Prema njegovim rečima, Leskovac je grad koji zaslužuje da ima klub najmanje u Prvoj ligi, a uz akcije ovog tipa, odnosno ulaganja u infrastrukturu za fudbal u ovom regionu dolaze bolji dani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    8. maj 2017 | 00:06

    E moj predsedniče FSS, na ovaj način promovišeš predsednike FS JO i GFS Leskovac, a oni šuruju sa Binićem i u svoje IO uvode njegove ljude koji im u stvari vode saveze umesto njih. Proveri pa se uveri. Za početak pitaj predsednika OFS Lebane i još jednog funkcionera u samom FSS. Biće mnogo jasnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA