Grofova izjava po dolasku u Zvezdu je odgovor zašto je baš sada otišao (VIDEO)

Sećate li se kako je bivši trener govorio 2. juna 2015. godine?

  • 54

Miodrag Božović je u potpunosti preuzeo odgovornost za situaciju u ekipi Crvene zvezde, i na tri kola pre kraja šampionata je istu napustio.

Posle dve godine, stručnjak iz Crne Gore jasno je poručio da nije optimista kada je u pitanju odbrana titule. Crveno-beli su poraženi od Voždovca u subotu i prepustili Partizanu vodeću poziciju na tabeli.

- Svejedno je da li čovek ide sad ili na kraju. Nisam optimista po pitanju titule, iako je sve moguće. Trofej Kupa Srbije je realan. Pričao sam sa upravom i svi su shvatili da nema smisla da me odgovaraju od toga. Igrači iz ovoga moraju da izađu jači. Objektivno, Partizan igra dobro ove sezone i ne mislim da će ispustiti prednost – rekao je Božović u nedelju.

A kako je pričao 2. juna 2015. godine?

Da vas podsetimo, njegov dolazak na Marakanu dugo se najavljivao i iščekivao. Od početka je govorio da je za Zvezdu najvažnije da ima svoju igru, bez obzira ko joj je protivnik.

Tada mu je na konferenciji za medije predočeno da su mnogi treneri dolazili na crvenom tepihu, ali su odlazili posle neuspeha.

- Treneri su potrošna roba i kada nema rezultata on je kriv, ako njega ne bude, ne može da se pravda. Svestan sam da od trenera dosta zavisi, ali ne mogu ništa da izgubim - rekao je tada Božović, i potom je dodao rečenicu zbog koje njegova današnja odluka izgleda vrlo logično:

- Znate, postoje samo dve mogućnosti - da budemo prvi i da budemo drugi, a ja u karijeri nikad nisam ni bio drugi.

Podsetite se Grofove konferencije kada je prvi put stupio na Marakanu kao trener.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    7. maj 2017 | 21:19

    A šta ćemo sa Davidom Babunskimm...za njega niste imali procenat, zato dečko ode na leto u Mančester Siti... sitne duše i šibicari gazduju Zvezdom, naslednici Gorana Vesića.

  • Partizan u inat svima!

    7. maj 2017 | 18:59

    Zvezda namesta utakmice svakog drugog dana osim djurdjevdana.!.grofe ostani vole te grobari.!.

  • Gospodin

    7. maj 2017 | 22:18

    Navijac sam Zvezde, ali i da je Zvezda ostala prva, najsrecniji bi bio da se ukine fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA