≫ 

Raspad Milana u svakom mogućem smislu: Roma dala četiri gola nošena Džekom, a poseban je crnjak kako je Donaruma primio poslednji gol (VIDEO)

"Vučica" je pobedom zadržala drugu poziciju za bod ispred Napolija, a Milan ostaje šesti

  • 2
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Na San Siru nema sreće.

Fudbaleri Milana poraženi su od Rome rezultatom 4:1 u poslednjoj utakmici 35. kola Serije A.

Domaći su šokirani već u 8. minutu posle oduzimanja lopte i asistencije Salaha, Edin Džeko postigao svoj prvi gol, a onda je duplirao glavom nakon kornera 20 minuta kasnije, svojim ukupno 37. pogotkom ove sezone u svim takmičenjima.

Tek probuđenu nadu, koju je Pašalić pogotkom nakon kornera vratio u 76. minutu, 120 sekundi kasnije ugasio je odličnim šutem sa ivice šesnaesterca bivši igrač "rosnerih", El Šaravi, koji je u igru ušao u 60. minutu.

Tačku na pobedu stavio je u 87. minutu De Rosi preciznim izvođenjem penala nakon što je Paleta dobio direktan crveni karton. Da po Milan ovo veče bude dodatno crnje, golman Đanluiđi Donaruma je dobro intervenisao, ali se lopta o njega prebacila u mrežu.

Roma je pobedom zadržala drugu poziciju za bod ispred Napolija, a Milan ostaje šesti sa šest bodova zaostatka za Atalantom i mestom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Svi golovi:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA