Lekari koji su operisali Ibrahimovića ostali u šoku kad su mu otvorili koleno: Ovo nije moguće posle 20 godina karijere!

Sada imamo dokaz da Šveđanin nije samo fudbalski, već i medicinski fenomen

  • 5
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Znali smo da je Zlatan Ibrahimović fudbalski fenomen, a sada znamo i da je medicinski.

Igrač Mančester junajteda se nedavno povredio na utakmici Lige Evrope sa Anderlehtom, pa je potom operisan i pretpostavlja se da će u decembru biti spreman za dalje izazove.

>>> Pored ožiljka misteriozni simbol i jaka poruka: Ibrahimović bacio navijače Junajteda u euforiju! (FOTO)

Prva reakcija posle povrede bila je da je Šveđanin verovatno završio karijeru zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata, pogotovo zbog činjenice da ima 35 godina.

Doktori u Americi koji su operisali Ibrahimovića, dr Fu i dr Mušal, ostali su pod takvim utiskom da žele da vrše istraživanja.

Kako kaže njegov menadžer Mino Raiola, lekari su ostali u neverici da neki fudbaler može da ima takva kolena posle 20 godina igranja.

- Toliko jaka su njegova kolena da lekari žele da se vrati u SAD kad završi karijeru. Oni rade na najboljem istraživačkom instituru za kolena i ligamente, najbolji su i hteli bi da opet otvore Zlatanovo koleno kad on završi s aktivnim igranjem fudbala - rekao je Raiola.

Ibrahimović je ove sezone postigao 26 golova za Junajted, na 46 utakmica, a najavio je da nakon isteka jednogodišnjeg ugovora neće potpisivati novi jer ne želi da dobiaj novac dok je van terena.

>>> U Top 5 fudbalera sa najjačim šutem u FIFA 17 je i Srbin: Blago vama ako ste sa njima davali ovakve bombe! (VIDEO)

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    8. maj 2017 | 16:37

    Ahaaa, da ne pukne transfer.

  • Kosare

    8. maj 2017 | 17:36

    Srpski dnk bato

  • kosmos

    8. maj 2017 | 16:22

    Mino hoce da ga uvali posle pa izmislja price tu neke o kolenima kao medicinski slucaji, a covek tek u decembru sa 36 i nesto godina ce da pocne da trci posle 8 meseci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA