Mesi pokazao svoju impresivnu kolekciju dresova: Tri igrača Reala posebno upadaju u oči (FOTO)

Argentinac ima svoj poseban kutak za dresove za koje će mu uskoro ponestati prostora

  • 9

Lionel Mesi je nedavno u jednom intervjuu priznao da je samo jednom molio za dres protivničkog igrača i otkrio je da je u pitanju sadašnji trener Real Madrida, Zinedin Zidan.

Da je Argentinac veliki kolekcionar fudbalskih dresova dokaz je i fotografija koju je objavio na svom profilu na Instagramu.

>>> Pronađen je Mesijev dvojnik u Iranu: Otac je ga je isterao iz kuće zbog onog gola 2014. godine (VIDEO)

Očigledno je u pitanju njegov kutak na kome je veliki broj dresova koje je razmenjivao sa protivnicima, što u reprezentaciji, što u klubu, a ima i nekih dresova njegovih klupskih i reprezentativnih saigrača.

Može se primetiti da je veiliki broj dresova njegovih sunarodnika iz Argentine, a ima i nekoliko dresova svojih klupskih saigrača, među kojima su Dani Alveš, Fabregas i Pike.

Ono što je svima najzanimljivije i što posebno upada u oči jesu dresovi igrača najvećeg rivala Barse - fudbalera Real Madrida. Nema dresa Zinedina Zidana, za koji je rekao da je jedini za koji je molio.

Na slici se primećuje da ima dres jednog od fudbalera Reala iz Argentine - Anhela Di Marije, kao i dve velike legende Reala koje više nisu na Santjago Bernabeu - Ikera Kasiljasa i Raula Gonzalesa Blanka.

Takođe, tu je i mnogo fudbalskih legendi poput Frančeska Totija, Pavela Nedveda, Tijerija Anrija, Deka...

Koji dres je vama posebno zapao za oči?

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA