PREOKRET: Menadžer kaže da Ibrahimović ostaje u Milanu!

- Zlatan je daleko od dogovora sa "svecima", razgovaraću ponovo sa Leonardom, mada to ne želim - rekao je agent Šveđanina

  • 0

Agent fudbalera Milana Zlatana Ibrahimovića rekao je da je njegov klijent još daleko od prelaska u Pari Sen Žermen, i tako produžio nadu navijačima da okosnica ekipe ipak ostaje na "San Siru".

Vest da su Ibrahimović i Tijago Silva prodati francuskim "svecima" za 65 miliona evra odjeknula je u četvrtak, pošto je vlasnik Silvio Berluskoni izjavio da ih je prodao i tako uštedeo 108 miliona evra.

- Mnogo stvari se izmišlja u Italiji. Daleko smo od dogovora. Da preciziram, blizu smo koliko su Amerika i Kina. Razgovaraću danas sa sportskim direktorom PSŽ Leonardom ponovo, mada to ne želim... - rekao je Mino Raiola za klupski sajt.

Navodno je Raiola dogovorio prelazak Šveđanina u Pariz, koji bi po trogodišnjem ugovoru zarađivao 12 miliona evra po sezoni.

U intervjuu za "Gazeta delo Sport" Raiola je rekao da francuski klub još nije poslao ponudu.

- Treba ubediti PSŽ. Kupovinom Zlatana bi kupili najboljeg na svetu - izjavio je tada Raiola.

U međuvremenu, mediji su već počeli sa spekulacijama ko bi mogao da zavredi mesto u redovima vicešampiona Italije.

Među prvima na listi je napadač Mančester sitija Karlos Tevez, koji odavno ima simpatije prema milanskom klubu. Društvo bi mogao da mu pravi i saigrač Edin Džeko, a procenjuje se i selidba Matije Destra iz Sijene, čiji ugovor pripada Đenovi.

Defanzivac Porta Rolando bi trebalo da zameni Tijaga Silvu u odbrani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA